Det digitale hjertet

Handel er helt og holdent et spørsmål om valg av leverandør av behovstilfredsstillelse. Jeg har et behov – hvem kan levere det produktet eller den tjenesten jeg har behov for? Virkemidlene som påvirker beslutningsprosesser er mange – for oss er et solid nettsted hjertet i en slik prosess.

Vi ivaretar hele verdikjeden av digitale tjenester.

I dag er det enkelt for alle å utvikle og publisere digital kommunikasjon. Bilder og selfi-filmer kan tas på strak arm og enkelt publiseres ut på sosiale arenaer. Og det er kort vei fra tankegods til meningsytring om stort og smått. Men skapes resultatene som ønskes, eller bidras det mest til den digitale støyen? Hos oss tror vi gode resultater skapes av godt planlagte og gjennomtenkte prosjekter.

Svar på alle spørsmål

Vårt mantra: Et nettsted bør sikre at besøkende finner svar på alle spørsmål de kan tenke seg å ha, og det skal være enkelt å finne informasjonen. Resultat: Økt konvertering, autoritet, synlighet og flere delinger.

Storytelling

Dopaminutløsende kommunikasjon skaper økt fokus, økt motivasjon og økt hukommelse for budskapet ditt hos målgruppen. Behersk storytelling og vinn kunder.

Din Digitale Butler - web og nettsidetjenester

Trafikkøkende synlighet

Søkemotoroptimalisering er nødvendig for å bli synlig og få organisk trafikk fra Google. Høy rangering i søkeresultater er målet, og for å få til dette kreves god planlegging, en god optimaliseringsstrategi og tid til å få effekter av tiltakene som gjøres.

Innholdsproduksjon

Innhold handler om tekst, grafikk, illustrasjoner, foto og film. Virkemidler som tas i bruk skal bidra til å svare på og tydeliggjøre alt potensielle kunder vil vite noe om når de er i kontakt med merkevaren.

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus. Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet ut et voluptates repudiandae sint et molestiae non recusandae. Itaque earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut aut reiciendis voluptatibus maiores alias consequatur aut perferendis doloribus asperiores repellat. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.

Fra besøkende til handlende

Konverteringsoptimalisering handler om prosessen for å få besøkende til å bli en kunde. I prinsippet kan alt på et nettsted bidra positivt eller negativt til besøkendes endelige valg for å bli eller ikke bli en kunde. 

Din Digitale Butler ivaretar alle dine digitale behov! Ring oss på 95431815

Om oss

Som Din Digitale Butler kan vi ivareta alle dine digitale behov. Vi utvikler optimaliserte løsninger med alt innhold, foto- og filmtjenester! Vi følger deg opp med personaliserte tips og triks slik at dine digitale aktiviteter alltid er optimalt trimmet.

Tjenester

  • Nettsideproduksjon
  • SEO og synlighet hos Google
  • Konverteringsoptimalisering
  • Innholdsproduksjon
  • Filmproduksjon
  • Fototjenester
  • Grafisk design
  • Messestand-design
  • Printtjenester (Brosjyrer o.l.)

© 2019 Alle rettigheter Din Digitale Butler