Våre tjenester

I 2019 har Din Digitale Butler økt kapasiteten ved å få to spesialister innenfor grafisk design med på laget. Med denne utvidelsen kan vi nå levere komplette løsninger innen identitetsdesign, samt løsninger for alle kanaler, digitale og analoge. Ytterligere to designere skal inn i teamet i løpet av første halvår 2019.

Foto: Steven Jæger, Alpene, Sveits

Nettstedsutvikling

Utvikling av web er den tjenesten vi har aller lengst erfaring med. De første sidene for kunder ble produsert helt tilbake i 1998. Din Digitale Butler leverer hele verdikjeden av tjenester knyttet til virksomheters nettsider.

Synlighet i søkemotorer

SEO, eller søkemotoroptimalisering har i årenes løp blitt svært spesialisert, og er i dag et eget fagområde. Din Digitale Butler leverer både teknisk optimalisering, on-site-optimalisering, og også såkalt off-site-optimalisering.

Foto: Steven Jæger, Holmen Fjordhotell

Selfie-foto: Steven Jæger, Sandhornøy, Nordland

Innholdsproduksjon

Konkurransen er stor i alle bransjer, og la det ikke være i tvil om at det i dag stilles store krav til innholdskvalitet! Din Digitale Butlerhar mange års erfaring med innholdsproduksjon for digitale og analoge (print) kanaler.

Konverterings-optimalisering

Å få riktig trafikk til nettstedet er en viktig oppgave. Minst like viktig er det å få flere besøkende til å bli handlende kunder. Konverteringsoptimalisering er prosessen for dette formålet.

Selfie-foto: Steven Jæger, på vei mot Saltstraumen

Foto: Steven Jæger, Oslomarka

Fototjenester

Bilder har stor betydning både i kommunikasjonen og for god rangering i søkemotorer. Vår fototjeneste skjer ute hos kunden eller ute i felt på oppdrag for kunde.

Filmproduksjon

Vi leverer filmproduksjon for inntil to-kameraproduksjoner. Lydproduksjonen ifb med filmprosjekter, kan etter kundens ønske produseres hos en av Europas beste innen lyddesign og -produksjon utenfor København til gode priser.

Foto: Steven Jæger, Sandhornøy, Nordland

Foto: Steven Jæger, New York

Vedlikeholdsavtale

Vår service- og vedlikeholdsavtale sikrer at nettstedet oppdateres når WordPress og de ulike templates og plugins krever det. Det tas backup av databaser og alt innhold, og ….

Korrekturlesing

Tekster med stavefeil imponerer ingen. Vi tilbyr en profesjonell korrekturleser, men jobber gjerne helhetlig med både innholdsproduksjon, språkvask og korrektur.

Foto: Steven Jæger, Sandhornøy, Nordland

Din Digitale Butler ivaretar alle dine digitale behov! Ring oss på 95431815

Om oss

Som Din Digitale Butler kan vi ivareta alle dine digitale behov. Vi utvikler optimaliserte løsninger med alt innhold, foto- og filmtjenester! Vi følger deg opp med personaliserte tips og triks slik at dine digitale aktiviteter alltid er optimalt trimmet.

Tjenester

  • Nettsideproduksjon
  • SEO og synlighet hos Google
  • Konverteringsoptimalisering
  • Innholdsproduksjon
  • Filmproduksjon
  • Fototjenester
  • Grafisk design
  • Messestand-design
  • Printtjenester (Brosjyrer o.l.)

© 2019 Alle rettigheter Din Digitale Butler