Kolbotntannlegene

At altomfattende prosjekt som utnytter alle tjenestene hos Din Digitale Butler. Nye nettsider, søkemotoroptimalisering, konverteringsoptimalisering, foto, filmproduksjon, strategisk rådgiving, marketingoppgaver i både digitale og analoge kanaler, planlegging og koordinering av innhold for sosiale medier, og som bidragsyter i fysiske marketingprosjekter.

Kolbotntannlegene

Nettsidene er et stort og faglig komplekst prosjekt. Klinikken produserer tekstene, men det er likevel behov for å forstå terminologien for å kunne jobbe videre med og løfte innholdet. Lansering i februar 2019.

Tannlege utenfor "the box"!

Kvalitet i alle ledd, topp-referanser fra fornøyde kunder, superdyktig og med et solid renomé i sitt distrikt, topp notch behandlingsutstyr og -metoder. Dette prosjektet har pågått i store deles av 2018. Det er lov å håpe at kunden blir hos oss langt inn i fremtiden, for dette er et spennende og morsomt prosjekt. En av faktorene som bidrar til det, er at tannlegen gjerne går utenfor tradisjonelle stier for bransjen. Nettsidene inneholder for eksempel ikke et eneste klinikkbilde eller fotos av tenner i munn-bilder.

The Stockphoto Challenge

Ingen tradisjonelle klinikkbilder

Å finne bilder til de nye nettsidene er både utfordrende og morsomt. Ingen typiske tannklinikkbilder skal benyttes! I stedet skal vi leke med humoristiske uttrykk uten at det går utover klinikkens seriøsitet.

Din Digitale Butler - Prosjekter - Kolbotntannlegene

Råsterkt fokus

Mange overraskes av hvor mye tid og ressurser som medgår dersom man skal gjennomføre et nettprosjekt 100%. Innholdsproduksjonen er svært krevende, og avløses av et like krevende og evigvarende optimaliseringsarbeide. I dette prosjektet går kunden 100% inn for oppgavene.

Nye nettsider

Fase 1 av de nye nettsidene lanseres i løpet av februar 2019. Deretter skal det utvikles en egen diagnoseseksjon, før vi løper videre til sosiale aktiviteter, fysiske marketing-oppgaver, filmproduksjon med mer.

Din Digitale Butler - Prosjekter - Kolbotntannlegene
Din Digitale Butler - Prosjekter - Kolbotntannlegene

Ny logo

Logoen er designet av profesjonell designer og videre bearbeidet hos oss med fargetilpasninger. Vi har utviklet logoen til ulike typer bruk, som fasadeskilt, innvendige skilt, for bruk på nettsidene, og til ulike trykte medier.

Din Digitale Butler ivaretar alle dine digitale behov! Ring oss på 95431815

Om oss

Som Din Digitale Butler kan vi ivareta alle dine digitale behov. Vi utvikler optimaliserte løsninger med alt innhold, foto- og filmtjenester! Vi følger deg opp med personaliserte tips og triks slik at dine digitale aktiviteter alltid er optimalt trimmet.

Tjenester

  • Nettsideproduksjon
  • SEO og synlighet hos Google
  • Konverteringsoptimalisering
  • Innholdsproduksjon
  • Filmproduksjon
  • Fototjenester
  • Grafisk design
  • Messestand-design
  • Printtjenester (Brosjyrer o.l.)

© 2019 Alle rettigheter Din Digitale Butler