Skip to content

Foto: Steven Jæger

Digital kommunikasjon

Jeg tok bildet over på en reise i de Sveitsiske Alpene, og jeg fulgte paraglideren helt til han forsvant i tåkehavet under seg. Han må ha god peiling på hvordan han skal navigere i dårlig sikt og styre i uforutsette luftstrømmer langs fjellsidene for å komme dit han skal. Mye likt det vi må mestre når vi jobber med kommunikasjon i ulike kanaler og mot vidt ulike målgrupper.

Din Digitale Butler

Nettstedsutvikling

Du ønsker trolig at nettstedet med alle dets komponenter, funksjoner og innhold skal være synlig i søk, bringe mange besøkende, og at flest mulig av dem konverterer til kunder. La oss diskutere hva som kan gjøres for ditt nettsted.

Foto: Steven Jæger - Gildehallen Midgard Vikingsenter

Innholdsproduksjon

Enten du liker å skrive eller ei, godt utviklet innhold vil være avgjørende for din kommunikasjon ut i verden. Innhold skaper autoritet og tyngde, formidler fagkunnskap og kompetanse, og må overbevise markedet om at du er den beste leverandøren. Innhold er noe du og jeg samarbeider om for å få til god synlighet i Google-søk, og for å få flest mulig besøkende til å bli nye kunder.

Foto: Steven Jæger - Fiske på Byglandsfjorden

Din Digitale Butler
Din Digitale Butler

Språk og budskapsutvikling

Med WordPress kom massenes mulighet til enkelt å publisere innhold på internett. Mulighetene slike plattformer gir oss er nesten overveldende, og dessverre blir fokuset på teknologien ofte større enn på godt språket og sterke budskap. Gode tekster er faktisk viktigere enn fancy funksjonalitet fordi det er ord som ofte er fundamentet i konvertering – salg og engasjement.

Foto: Steven Jæger - Tåkeutsikt fra Gaustatoppen ved Rjukan

Fototjenester og bildebehandling

Sterke bildemotiver, teknisk fotokvalitet, rask nedlasting til mobile enheter – bilder kan definitivt bidra til besøkendes valg i en kjøpsprosess. La meg gi deg noen gode råd, se nærmere på hvordan du tenker bildestrategi, og så diskuterer vi oss frem til en god løsning. Jeg leverer både fototjenester og bilder fra stockfoto-tjenester.

Foto: Steven Jæger - Tåkedag på Gaustatoppen ved Rjukan

Din Digitale Butler
Din Digitale Butler

Kanalstrategi og markedsføring

Sosiale medier, printannonser, plakater, messekommunikasjon, brosjyrer, roll-ups, radio og TV-reklame. Hver kanal har sitt særpreg og publikum. Din kunnskap om produkter og tjenester kombineres med min kunnskap om kanaler. Sammen skaper vi kommunikasjon tilpasset dine målgrupper for å ha ønsket effekt. 

Foto: Steven Jæger - Kanalen ved Karljohansvern, Horten

Google ADs

 En dyktig bruker av Google ADs kan få relevant trafikk til nettstedet, men det har selvsagt en pris. Du betaler for hvert besøk, og da er det selvsagt viktig aat nettstedet klarer å konvertere flest mulig til kunder. Besøk som bare forsvinner til konkurrenter blir kostbart. Før du og jeg diskuterer dette som en god måte å få trafikk til sidene, bør vi først sikre at nettstedet imøtekommer målgruppens informasjonsbehov og evner å gjøre dem til kunder.

Foto: Steven Jæger - Byglandsfjorden

Din Digitale Butler